Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Waarom zou u uw afzetcontainer bij onze containerverhuur moeten bestellen?

U heeft net dagenlang geklust in uw huis en bent eindelijk klaar. U kunt het eindresultaat al zien, maar zit nog met het afval ontstaan door het klussen. Hier wilt u nu natuurlijk zo snel mogelijk vanaf zodat u kunt genieten van hetgeen u gecreëerd heeft. U wilt hiervoor natuurlijk een afzetcontainer huren bij een containerverhuur, die bekend staat betrouwbaar te zijn en een goede service verleent. U hoeft niet meer verder te zoeken, aangezien wij de betrouwbare containerverhuur met goede service zijn, waar u naar zoekt. In de onderstaande tekst wordt ingegaan op de voordelen van het huren van een afzetcontainer bij onze containerverhuur en wordt tegelijkertijd uitgelegd op welke wijze u een afzetcontainer moet huren.

Voorafgaand aan het bestellen van een afzetcontainer: U heeft vragen of wilt eerst reviews lezen

Mocht u vragen hebben over het bestellen van een afzetcontainer, dan staan wij voor u klaar. U kunt uw vragen stellen door middel van het contactformulier of door ons te bellen. Het telefoonnummer staat op de website. Onze klanten hebben onder andere in hun reviews aangegeven erg tevreden te zijn over onze klantvriendelijkheid. Mocht u zelf de reviews willen lezen, omdat u er zeker van wilt zijn dat wij de goede keuze zijn, dan kunt u dat doen door bovenaan onze website te klikken op reviews. U ziet op onze website namelijk het gemiddelde cijfer, wat klanten ons hebben gegeven, en de hoeveelheid reviews die wij hebben mogen ontvangen. Naast de Feedback Company kunt u er ook zeker van zijn dat wij werken met een goede website, aangezien we tevens zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Om daarbij aangesloten te mogen zijn moet de website aan verschillende voorwaarden voldoen. De volgende pagina’s moeten te vinden zijn op de website: een privacy policy pagina, een contactpagina en een klachtenpagina. Hiernaast moet de volgende informatie te vinden zijn op de website: de algemene voorwaarden van het webshop keurmerk, betaalinformatie, prijzen inclusief btw, levertijd en verzendkosten en retourinformatie.

Op welke 4 voordelen kan u bij onze containerverhuur rekenen tijdens het bestelproces?

Wanneer u op onze containerverhuur een afzetcontainer gaat bestellen weet u precies waar u aan toe bent. Wij hebben namelijk de prijs per formaat en type afzetcontainer aangegeven. Deze prijs is de definitieve prijs (soms exclusief btw). Wij werken namelijk met all-in prijzen. U zult dus niet achteraf nog een factuur ontvangen, waarbij u een extra bedrag kwijt bent aan bijvoorbeeld heffingen of milieutoeslagen. Ook zit er in de prijs een huur inbegrepen van 4 weken. U kunt de afzetcontainer dus kosteloos 4 weken voor de deur laten staan. Mocht u de afzetcontainer langer nodig hebben, dan rekenen wij een dagprijs van 2 euro. Houdt er wel rekening mee dat wij de afzetcontainer niet automatisch na 4 weken komen ophalen als u niks van zich laten horen. Onze medewerker zal pas langskomen wanneer u het formulier op de website heeft ingevuld. Naast dat u zich niet druk hoeft te maken over milieutoeslagen of heffingen, hoeft u zich ook geen zorgen te maken om een hoge borg. De reden dat wij niet werken met een borg is, omdat onze medewerker de afzetcontainer zelf komt plaatsen, waardoor wij niet verwachten dat de afzetcontainer schade op zal lopen. U hoeft zich alleen aan de volgende regel te houden, namelijk dat u afzetcontainer niet zelf gaat verplaatsen. De eerste 2 voordelen hebben dus met de prijs van de afzetcontainer te maken. De andere 2 voordelen hebben te maken met de snelheid van het proces. U hoeft tijdens het bestellen van de afzetcontainer bij ons geen account aan te maken, waardoor u de afzetcontainer binnen 5 minuten kunt bestellen. U hoeft alleen de noodzakelijke persoonlijke gegevens bij ons achter te laten. Ook kunt u ervoor kiezen om de afzetcontainer de volgende dag al te laten bezorgen door onze medewerker. Het is dus niet zo dat u eerst nog dagen of weken op uw afzetcontainer hoeft te wachten. Door deze 4 voordelen bent u dus ontzettend snel uw van al uw afval af en heeft u hier ook geen hoge prijs voor hoeven te betalen.

Een extra voordeel bij onze containerverhuur

Het kan zijn dat u wilt genieten van de voordelen beschreven in dit artikel, maar erachter bent gekomen dat u helaas niet binnen het aflevergebied van onze containerverhuur woont. Treur niet, want wij kunnen namelijk afzetcontainers in heel Nederland leveren door de samenwerking met onze partners. Wanneer wij een bestelling van u krijgen en u niet binnen ons aflevergebied woont zullen wij de bestelling doorgeven aan een van onze partners. Let hierbij wel op dat het kan zijn dat niet alle partners een afzetcontainer voor grond vervuild met PFOA kunnen leveren.