Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Containerverhuur voor groenafval, containerverhuur voor grondafval, containerverhuur voor bouwafval, containerverhuur voor puinafval, containerverhuur voor grofvuil en containerverhuur voor houtafval. Deze zes type afvalcontainers bieden wij aan op onze containerverhuur. Om het wat makkelijker te maken zetten wij ze hieronder allemaal voor u op een rijtje, waardoor u in een oogopslag kunt bepalen welk type afvalcontainer u nodig zult hebben. Vervolgens is het een kwestie van een paar klikken en u heeft de afvalcontainer voor u het weet voor de deur staan. Heeft u nog andere vragen over containerverhuur dan kunt u natuurlijk altijd bij onze medewerkers terecht. Zij kunnen al uw vragen over containerverhuur voor u beantwoorden. U kunt uw vragen stellen via het contactformulier op de website of door ons te bellen. U kunt ook altijd op onze website kijken of het antwoord op uw vragen wordt gegeven bij de veelgestelde vragen.

Containerverhuur voor een groen afvalcontainer

De groen afvalcontainer mag alleen de volgende materialen bevatten: takken, struiken, gft-afval, snoei of maaiafval, hooi en stro en plantenresten. U zult de groen afvalcontainer waarschijnlijk gebruiken wanneer u bezig bent met het renoveren van uw tuin of een ander stuk natuur. Hier komt vaak ook aarde bij vrij, maar het is verboden om grond in de groen afvalcontainer te deponeren. De groen afvalcontainer mag daarnaast ook geen zand, steen, bewerkt hout of ander afval dan groenafval bevatten. Mocht er veel aarde vrijkomen bij het renoveren van uw tuin, dan kunt u tevens een grond afvalcontainer overwegen. Hieronder volgen direct de instructies voor een grondcontainer.

Containerverhuur voor een grond afvalcontainer

De grond afvalcontainer mag alleen de volgende materialen bevatten: graszoden, grasmatten, aarde, klei, veen, zand en tuinaarde. De grond afvalcontainer mag geen wortels, olie, hout, grind, boomstronken en/of plastic bevatten. Ook gelden er speciale regels omtrent grond vervuild met PFOA (een chemische stof). PFOA komt voornamelijk veel voor in Zuid-Holland. Het kan zijn dat wij grond vervuild met PFOA niet voor u kunnen verwerken. De grond moet namelijk geanalyseerd worden, zodat voorkomen wordt dat deze vervuilde grond verder wordt verspreid. U kunt wel altijd bij een van onze partners terecht. U kunt onze partners onderaan de website vinden door te klikken op het kopje ‘partners’. Vervolgens kunt u op de containerverhuur van de partners controleren of zij wel een grond afvalcontainer PFOA verhuren. Houdt er wel rekening mee dat de prijzen voor het huren van een grondcontainer voor vervuilde grond meestal hoger liggen dan de gebruikelijke grondcontainers vanwege het analyseproces.

Containerverhuur voor een grofvuil afvalcontainer

De grofvuil afvalcontainer wordt vaak gekozen bij rigoureuze verbouwingen. De grofvuil afvalcontainer mag alleen de volgende materialen bevatten: hout, metalen, meubels, raambekleding, sanitair, fietsen, tegels, puin, tuinmeubels, kunststof, sloop en/of afvalhout. In sommige gevallen kunt u ook matrassen in een grofvuil afvalcontainer deponeren. Hier rekenen wij echter een hoge toeslag voor. U kunt dus beter uw matrassen bij de gemeentelijke stortplaats deponeren, waar ze de matrassen op een duurzame manier verwerken. De grofvuil afvalcontainer mag de volgende materialen niet bevatten: vetresten, spuitbussen, kitspuiten, verfblikken, asbest of asbest vergelijkend materiaal, koelkasten, vriezers, autobanden, dakleer en/of ander chemisch materiaal.

Containerverhuur voor een bouw afvalcontainer

De bouw afvalcontainer mag alleen de volgende afvalsoorten bevatten: puin, plastic, hout, kunststof, gibo, gips, vloerbedekking, karton, papier, grofvuil en glas. Net zoals bij de grofvuil afvalcontainer is het in sommige gevallen mogelijk om uw matras in de bouw afvalcontainer te deponeren. Echter, ook hier geldt een hoge toeslag. Wij raden daarom het deponeren van matrassen bij uw gemeentelijke stortplaats aan. De bouwafvalcontainer mag de volgende materialen niet bevatten: vetresten, autobanden, accu’s, olie, koelkasten, dakafval, asbest of asbest vergelijkend materiaal en vriezers.

Containerverhuur voor een puin afvalcontainer

Ook de puin afvalcontainer wordt vaak gebruikt bij een rigoureuze verbouwing, aangezien altijd puin vrijkomt bij het slopen. De puin afvalcontainer mag alleen de volgende afvalsoorten bevatten: bakstenen, stenen, metselpuin, grindtegels en dakpannen. De puin afvalcontainer mag niet de volgende materialen bevatten: gips, asbest of asbest vergelijkend materiaal, asfalt, dakgrind, puinzakken en/of ander materiaal dan puin.

Waarom is het belangrijk dat ik de juiste soort afvalcontainer kies als ze praktisch hetzelfde zijn?

Het is belangrijk dat u bij het bestelproces de juiste keuze maakt, omdat wij rekening moeten houden met de hoeveelheid van elke soort afval die wij ontvangen. Wij verwerken de afval namelijk zelf. Natuurlijk kan het gebeuren dat u per ongeluk de verkeerde keuze maakt. In dat geval moet u contact met ons opnemen via het telefoonnummer. U zult waarschijnlijk administratiekosten moeten betalen, aangezien wij voor u uit zullen rekenen wat het verschil in prijs is tussen de afvalcontainer die u heeft aangegeven bij het bestelproces en de afvalcontainer die u eigenlijk nodig heeft. Mocht het type afvalcontainer goedkoper zijn dan krijgt u uiteraard het verschil zo snel mogelijk terug (minus de administratiekosten). Mocht het afval helaas duurder zijn dan krijgt u een aanvullende factuur. Het bedrag zal u binnen 30 dagen aan ons moeten betalen.

Door omstandigheden kan ik niet anders dan de afvalcontainer te annuleren. Hoe moet ik dit doorgeven?

U kunt de annulering van uw afvalcontainer tot uiterlijk 24 uur voor de plaatsing op een werkdag aan ons doorgeven. Natuurlijk is het handiger als u de annulering eerder doorgeeft, want het kan zijn dat wij misschien genoodzaakt zijn extra kosten te rekenen. Wanneer u de afvalcontainer heeft geannuleerd krijgt u het gehele bedrag of een gedeelte van het bedrag zo snel mogelijk teruggestort op uw rekening. U kunt overigens ten alle tijden opnieuw een afvalcontainer bij ons bestellen.