Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Afval afvoeren… niet het meest spannende onderwerp maar vaak wel een belangrijk praktisch punt. Of u nu gaat verbouwen, een grote schoonmaak organiseert of kiest voor gloednieuw meubilair maakt hierbij niet uit. Het afval waar u mee komt te zitten moet simpelweg afgevoerd worden en de vraag is vaak hoe u dat gaat doen. Hoewel de milieustraat van het grofvuil Amersfoort een goede optie lijkt, brengt het vaak de nodige obstakels met zich mee en blijft u nog steeds met de vraag zitten of er geen makkelijkere manier is. Daarom laten wij u graag kennismaken met een alternatief voor het grofvuil Amersfoort: een afvalcontainer huren. Meer weten? Lees dan snel verder, dan zetten we alle voordelen op een rij!

Een complete service voor all-in prijzen

Bij Afvalcontainers Midden Nederland gaan we verder dan een goed alternatief voor de milieustraat van het grofvuil Amersfoort. We gaan voor een complete service waarbij wij het afvoeren van afval volledig uit handen nemen. Het enige wat u hoeft te doen is de container vullen en dit is dan ook waar wij onze prijzen op baseren. Bij alle prijzen in onze webshop spreken wij namelijk van all-in prijzen en dat wil zeggen dat de volgende diensten al zijn inbegrepen bij onze prijzen:

• Het plaatsen van de container
• Het afvoeren van de container
• Het verwerken van afval
• Vier weken containerhuur

Zo weet u vanaf het eerste moment meteen waar u aan toe bent en hoeft u niet voor verrassingen komen te staan. De containerhuur is hierbij te verlengen tegen een tarief van €2,- per extra dag (exclusief BTW).

Een container voor iedere afvalstroom

Net als bij de milieustraat van het grofvuil Amersfoort is het belangrijk om afval te scheiden. Zo hebben wij dan ook zes verschillende containers in ons aanbod, elk gericht op een eigen afvalstroom. U heeft hiermee de keuze uit de volgende containersoorten: bouwcontainers, houtcontainers, grofvuil containers, puincontainers, groencontainers en grondcontainers. Het is daarom belangrijk om van te voren goed te bepalen met welke afvalstroom u te maken denkt te krijgen. Op basis hiervan kiest u namelijk een geschikte container.

Heeft u te maken met meerdere afvalstromen? Bekijk dan de bouwcontainer of grofvuil container. Deze zijn gericht op gemengde afvalstromen en dat wil zeggen dat ze geschikt zijn voor een specifieke combinatie van verschillende afvalstromen.

Afvalcontainer huren?

Zo snel mogelijk een stukje milieustraat van het grofvuil Amersfoort naar uw huis halen? Neem dan een kijkje in onze webshop en kies de container die past bij uw verbouwing of klus.

Heeft u vragen over onze containers? Of heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste container? Neem dan contact met ons op of bekijk de veelgestelde vragen, we helpen u graag!