Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Al meer dan twee weken heeft het coronavirus een enorme impact op Nederland en de samenleving. De maatregelen die het virus met zich meebrengen zorgen bij veel mensen voor verveling. Thuis zitten en vrij zijn van school of werk lijkt ineens een stuk minder leuk te zijn dan gedacht. Maar wie zegt dat u de tuin niet meer in mag? Hoe lang deze crisis nog gaat duren kunnen wij u helaas niet vertellen maar met deze tips hoeft u zich thuis in ieder geval voorlopig niet te vervelen. Steek uw handen maar uit uw mouwen want wie een tuin heeft kan volop aan de bak! Direct een groencontainer huren.

Een afvalcontainer huren om de tuin op te frissen

Wie een tuin heeft, heeft geluk. U zult waarschijnlijk minder snel de vier muren op u af zien komen en daarnaast heeft u een goed alternatief om niet naar openbare plekken, zoals parken en stranden, te gaan. Maak er juist op in deze tijd gebruik van dat u een eigen stukje natuur heeft. Het weer werkt gelukkig mee en zorgt ervoor dat veel mensen de tuin aan de slag gaan. Kan uw tuin ook wel wat opgeknapt worden? Op onze website kunt u eenvoudig een afvalcontainer huren om uw tuin zomerklaar te maken. Let bij het huren van de afvalcontainer goed op welke afvalstromen geschikt zijn voor de container. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website.

Een afvalcontainer huren om te schuur op te ruimen

De lente is begonnen en de zomer komt eraan; dit is de perfecte periode om de schuur eens goed op te ruimen! Een schuur wordt al snel gezien als opslagplaats en kan daarom best een rommeltje worden. Dat antieke kastje en die ouderwetse skates zorgen ervoor dat u minder makkelijk bij de spullen komt die u wel vaak gebruikt. Maak het makkelijk voor uzelf en ga eens na welke spullen u (dagelijks) gebruikt en welke nu echt wel eens weg kunnen. Rommel trekt rommel aan dus is het belangrijk om tijdens het opruimen een beetje rigoureus te zijn. Hoe fijn is het als u straks een nette en geordende schuur heeft? Bekijk hier welke afvalcontainer huren het beste schikt.

Een tip om de schuur op te ruimen:

Zorg dat u voldoende vrije ruimte tot uw beschikking heeft. Verdeel de ruimte dan in twee denkbeeldige ruimtes. Één vak waar u alle spullen kwijt kunt die u zeker wilt houden en één vak met spullen die zeker weten weg mogen. Het is makkelijk om op deze manier op te ruimen omdat uw schuur uiteindelijk helemaal leeg zal zijn. U kunt dan beginnen met het maken van een nieuwe indeling zodat u niet snel voor dezelfde opruimklus zult komen te staan.

Maar vooral.. relax!

Hoewel de corona crisis ook veel onzekerheid en onrust teweeg brengt is het belangrijk om toch, juist in deze hectische tijd, de rust op te zoeken. Veel mensen zullen erachter komen dat we allemaal veel te gehaast en gestrest leven. Gebruik de vrije tijd die u nu heeft om het leven straks allemaal iets makkelijker te laten gaan. Een opgeruimde omgeving zorgt namelijk voor rust in het hoofd.

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook meteen een afvalcontainer huren? Dat kan op onze website. Wij bieden afvalcontainers in verschillende soorten en maten aan zodat u voor elke klus een afvalcontainer kunt huren. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de afvalcontainers? Neem dan contact met ons op. Lees hier de ervaringen van andere.